360 graden productfotografie

Voor iedere bezoeker van uw website en/of webwinkel is het van belang dat deze een juiste indruk krijgt van het product. Men wil graag toch meerdere kanten/zijden van het product kunnen bekijken, voordat men overgaat tot het aankopen van het product. In onderstaande voorbeeld ziet u een ring van hout, maar door deze 360 graden foto is het wel goed zichtbaar dat deze niet gebonden is aan een specifieke ringmaat. De kwaliteit van uw producten worden beter gepresenteerd.

Verschillende omwentelingen per foto

De fotos’s kunnen voorzien van verschillende knoppen en kunnen naar wens worden ingesteld. Het bekijken van uw productfoto wordt hiermee zeer gebruikersvriendelijk en geeft het een professionele uitstraling. Het aantal foto’s, waaruit een roterende foto bestaat, kan in stappen van 8, 12, 18, 24, 36, 48 en 72 worden opgebouwd. Hoe meer stappen per foto, hoe vloeiender het draaien van de foto. Dit is goed in de voorbeelden te zien, waarin het aantal stops per omwenteling verschillen. De meest gebruikte stappen zijn 24 t/m 48. Als voorbeeld heb ik een Skylander Meester Ambush gebruikt met de verschillende omwentelingen. De producten kunnen via de muis of met de vinger worden gedraaid, men kan ervoor kiezen of ingezoomd kan worden. Zo kunnen bepaalde aandachtspunten van het product in detail worden toegelicht door middel van “hospots”. Dit allemaal geeft de klant meer vertrouwen en zal deze eerder het product online bestellen. Bij de DIJ Spark heb ik dit als voorbeeld gebruikt.
Voorbeeld van meerdere variaties

Voorbeeld met 24 omwentelingen
Voorbeeld met 36 omwentelingen
Voorbeeld met 48 omwentelingen

Verschillende formaten HTML, Flash en Quicktime

Iedere foto kan in verschillende formaten zoals HTML5, Flash en Quicktime worden aangeleverd, zo wordt iedere product voor verschillende doelgroepen toegankelijk en aantrekkelijk en zijn deze foto’s geschikt voor smartphones en tablets. De 360 graden productfoto’s kunnen ook in verschillende formaten worden geleverd, zoals hierboven met HTML5, maar ook zoals hieronder in Flash en Quicktime variant. Prijzen voor 360 graden foto’s kunnen door deze vele mogelijkheden behoorlijk verschillen en is ook geheel afhankelijk van uw eigen wensen en mogelijkheden. Daarom wil ik u vragen om via de mail of het contactformulier, contact met mij op te nemen, zodat wij dit verder kunnen bespreken. Ook zijn er verschillende software op de markt die ook u weer andere mogelijkheden kunnen geven. Ik kan ook de foto’s aanleveren, waarna u zelf deze foto’s retoucheerd en omzet naar een 360 graden weergave.

Overige voorbeelden

De foto’s die op deze pagina worden weergegeven, zijn bedoeld ter indicatie en als voorbeeld van verschillende mogelijkheden. Deze zijn niet voor opdrachten gebruikt.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.