Tarieven productfotografie

Wij houden van duidelijkheid, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Afspraak is afspraak en daarom hanteren wij eenduidige tarieven, zodat u niet verder hoeft te zoeken.

De levertijden, de hoeveelheid en soort werk, de bewerking en afwerking, de locatie, de styling, de afmetingen en de studiofaciliteiten bepalen de uiteindelijke prijs. Wij werken graag in staffels en hoe meer foto’s tegelijkertijd moeten worden gemaakt, hoe hoger de korting zal zijn. Levertijden zijn altijd in overleg.

Tarieven zoals voor kleding kunnen afwijken. Deze is geheel afhankelijk van het type kleding, zoals shirt, broek en overhemd.

Wij werken daarnaast met speciale tarieven bij speciale producten zoals sieraden en glaswerk, daar deze op een andere manier gefotografeerd worden. Wij hebben op de site enkele voorbeelden van foto’s van glaswerk en wijnflessen opgenomen zonder deze reflecties. Deze manier van fotograferen kost meer tijd en hierbij ligt de prijs daardoor hoger dan bij andere productfotografie. De opstartkosten bij speciale wensen kunnen hierdoor ook hoger zijn dan hierboven in de tabel is aangegeven.

Ook kan ik op uw locatie een fotoshoot doen. De opstartkosten zijn dan hoger en ik breng bij een afstand van meer dan 25 kilometer extra reiskosten in rekening.

De prijzen hierboven zijn basisprijzen exclusief BTW, gebaseerd op een scherp uurloon van de fotograaf, inclusief apparatuur en ervaring. U wilt toch dat uw product optimaal op uw bedrijfswebsite of drukwerk wordt afgebeeld? Natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om bij ons een op maat gemaakte offerte op te vragen. Neem contact met ons op.

Graag een offerte ontvangen?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.